The 5-Second Trick For Opdruk

Wiki Article

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Heel mooi vakwerk en prettig Speak to. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Het personaliseren van kleding achieved borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden met moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp satisfied naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het commence goed meegedacht in excess of het bedrukken van onze kleding achieved logo's.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig fulfilled het maken van een cosplay uit een bepaalde video game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Na een paar afspraken is het brand opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Had mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Voordat ik uw brand borduur krijgt u altijd eerst een proef te zien. U kunt langskomen of, ik stuur u een foto of de proeflap.

Je click here orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Tremendous snelle support en term naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij satisfied de shirts die ik besteld heb!

Wil je meer weten around de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan Make contact with fulfilled mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien achieved vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste symbol te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Zelfs voor een klein project heeft Damaris industrieel top kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Report this wiki page